• Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Училище за кожни болести

Хайде на училище!

snimka

В случай, че акнето ви загрозява, страдате от атопичен дерматит, очаквате бебе и сте объркана от безброй съвети за грижа за кожата за вас и вашето бебе, страдате от коспопад или пърхота не ви отива, имате белези или петна, слънцето ви провокира, имате розацея, витилиго, псориазис, или искате да спрете времето и да не остарявате, заповядайте в първото училище за кожни болести в страната, създадено в полза на пациента.

По време на часовете се разглежда научната част на проблема – причини, новостите, схеми за лечение, козметика, хигиена, хранене и т.н. Дискусия с участниците в занятието – малък подарък с продукти-тестери, за да направят първите стъпки за решаване на проблема. Графика, часовете и темите за провеждане ще се обявяват предварително.

Прочетете повече на www.sanita-plus.com, blog.avene.bg

Телефон за допълнителна информация: 0878 50 33 89.

продукти