• Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Кавитация

Какво е кавитация?

кавитация

Кавитацията е процедура, която се прилага най-често в козметичните салони. Тя е напълно безболезнена. При кавитацията отделни зони от тялото се обработват с ултразвук. Ултразвукът въздейства на мастните клетки и ги превръща в тeчност. Тази течност после се изхвърля от тялото с урината. Това прави кавитацията перфектна за сваляне на сантиметри от проблемни зони като дупе, бедра, ръце и корем. Бонусът е, че кавитацията е идеална и за борба с целулита.

Как протича процедурата?

Процедурата трае между 15 и 45 минути и е напълно безболезнена. Продължителността  е по преценка на козметика. Избраната от вас зона се обработва с ултразвук. Добре е да комбинирате кавитацията с други процедури – антицелулитен масаж или РФ.

Трябва ли да се комбинира с диета и спорт?

Не е задължително да комбинирате кавитацията със строга диета или натоварени тренировки. Желателно е да се раздвижвате поне малко – вървене пеша или лека тренировка в зала. Кавитацията не изисква диета, но ако се откажете от мазните храни, хляба и сладкото, резултатите ще са още по-добри.

Докато се подлагате на кавитация, трябва да пиете 2л. вода на ден, за да ускорите метаболизма. Колкото по-бързо тялото се отърве от втечнените мастни клетки, толкова по-бързо ще видите ефекта от кавитацията.

Колко често да се подлагате на кавитация?

Процедурите се правят на 5-7 дни, като при едно посещение се обработват най-много две зони. Нужни са между 6 и 10 процедури, за да постигнете траен резултат.

Какви са резултатите от кавитацията?

След цикъла процедури обиколката на обработваните зони намалява с 3 до 6 см. Колко точно сантиметра зависи само от вас – дали спортувате, придържате се към хранителен режим и се подлагате на различни други процедури и масажи.

При кавитация на дупето и бедрата бонусът е, че ще се отървете от целулита.

Траен ли е ефектът от кавитацията?

Ефектът от кавитацията  е траен, особено ако не прекалявате с мазните храни. Препоръчително е и поне веднъж месечно да ходите на масаж на обработваните зони, за да не натрупате отново сантиметрите.

продукти