• Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Бенки

Kакво представляват бенките?

Бенките (невуси) са доброкачествени образувания от меланоцитен произход. Невусите се срещат много често и във всички раси. Показват вариации по брой и големина. Броят им е малък в ранна детска възраст и се увеличава по време на детство, пубертет до 25-годишна възраст. Има много вариации, клиничната картина е пъстра. Могат да се наблюдават по открити и закрити части на тялото.

Етиология и патогенеза:

Основният фактор е генетичната предиспозиция, слънчевото облъчване, особено при лица със светла кожа, някои хормонални въздействия, ултравиолетовите лъчи от изкуствени източници, солариуми.

При травма, разчесване, разкървяване, промяна във форма, цвят, големина, е необходима консултация с дерматолог и дерматоскопия.

За профилактика на злокачественото израждане на бенките е задължителна фотопротекцията.

продукти