• Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Здрави и красиви с хидроколонотерпия

Терапевтичното лечение чрез промивка на дебелото черво е познато още от Средновековието – 16 век. През 19 век немският лекър Brosch СЪЗДАВА ПЪРВИЯ АПАРАТ. От тогава американски лекари усъвършенствт техниката – W.Wiltsie, Wadikton, най вече E. Irons. Той набляга на факта че по този метод се отлепят твърди натрупвания по стените на дебелото черво

ПОКАЗАНИЯ

 • Суха кожа, атопичен дерматит, псориазис, екземи, бръчки, акне, петна, алергии, хронична уртикария, невродермит, хронични фоликулити, иперхироза, астма, хронични бронхити, сенна хрема, синузити.
 • Психични заболявания - страх, стрес, безсъние, раздразнителност, мигрена - болки в гърба, артрит, лумбаго - превенция за рак на дебело черво - разширени вени, подути крака, целулит , наднормено тегло - запек, диария, газове, колики, простата, цистити, възпаления хронични на яйчници, лениви черва, потене ,заболявания на жлъчка, черен дроб - при спортисти за повишена издържливост, за повишване тонус на мускули и по-бавна умора, подсилване естествените защитни сили на организма.

РЕЗУЛТАТИ

Намаляване на теглото, плосък корем, свежа кожа, без целулит, възвръща се ритъма на дебелото черво, трайно премахване гастрит и колит, активиране венозната и лимфната циркулация, усещане за лекота чистота и сияйност.

Модерните храни замърсяват червата ни, не защото са раинирани, а са и слузообразувщи. Болното дебело черво е причина за преждевременно остаряване на организма, също за спад на тонуса, за умора, депресия, липса на концентрация, нервни състояния, агресивност, инфекции, ревматизъм, полиартрит, хипертония, екземи.

Хидроколон терапията е безопасен и ефективен метод за отстраняване на отпадъци от дебелото черво. Самата процедура с машината продължава от 35 до 45 минути с медицинските инструкции и формуляри – 1 час. Осигурено е уединение, комфорт, мидицинско наблюдение. Препоръчва се между 3 и 5 процедури в зависимост от проблема. След приключване на сесията през първите дни може да има изострена чувствителност към храни, които поемате. Препоръчва се взимане на пробиотици и подходящ режим на хранене.

продукти