• Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

PDO thread lift

PDO thread liftВ допълнение към широката гама от дермални филъри и невромодулатори,които са се превърнали в стандарт на естетичния пазар нов вид процедура набира широка популярност и привлича много внимание напоследък така наречения “Tread Lift”в превод на български „Нехирургически лифтинг с конци“.

“PDO threads”, лифтинг с тънки конци представляват прави късни нишки, изработени от Полидиоксанон ПДО, които са поставени в подкожния слой на кожата в доста голям брой (от 10 нагоре). Tези конци имат само регенериращ ефект: тяхното присъствие води до реакция на имунната система чрез стимулиране на синтеза на колаген и по този начин подтиква възстановяването на кожата. Полидиоксанон е безцветен, кристален, биоразградим синтетичен полимер, който се използва при направата на хирургически шевове.

продукти