• Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Silhouette Soft® лифтинг и регенериране

silhouette softНай-новият и търсен метод за лифтинг и регенерация в света са конците Silhouette Soft като в момента на всеки 15 минути някой някъде ги поставя:
те се произвеждат в САЩ от същата компания, която въвежда Silhouette Lift конците в пластичната хирургия на пазара през 2006 година. Silhouette Lift се използват в козметичната и реконструктивна хирургия. Te и до днес са единствените перманентни полипропиленови конци, които са получили одобрение от американската FDA (от 2006г.) и имат СЕ маркировка за имплантируеми медицински изделия на европейския пазар. От 2007г. насам повече от 20000 Silhouette Lift процедури са проведени успешно.

През октомври 2012г. Silhouette Soft са одобрени за употреба на Европейския пазар като „съпътствуващ резултат“ на Silhouette Lift конците: те са по-къси, с по-малко конуси и без да е необходимо да бъдат зашити към кожата във всеки край. Те са на базата на полимлечна киселина,двупосочни био-резорбируеми конци с конуси. За разлика от други съществуващи конци, Silhouette Soft са направени от естествен компонент, полимлечна киселина, която има способността да се разгражда напълно от 6 до 24 месеца по безвреден начин.

Процедурата...

Въвеждането на конеца в подкожния слой (subcutaneous) става чрез входна точка позволява вкарването на всяка половина на конеца като се спазва правилната посока на конусите. След поставянето на конците в третираната зона се извършва ръчна компресия на мастната тъкан за постигане на пълен и незабавен резултат. Лека местна упойка се изисква само при входните и изходни точки на конеца. Конците се поставят при стерилни условия в подкожния слой. Процедурата се извършва в кабинет и не изисква никакви хирургически разрези или шевове.

Как работи тя?

Бори се с последиците от стареенето преди всичко посредством възстановяване на по-гладка и по-тонизиране кожа,но също така по-добър контур на чертите на лицето. За да отговорят на тези двойни изисквания Silhoette Soft комбинират два ефекта: лифтинг и регенериране:

Лифтинг ефекта – повдигането е незабавно и е в резутат на компресирането и повдигането на тъканите в момента на поставянето на конците посредством тракции.
След въвеждането на конците,докторът прилага лек натиск върху третираната област.По този начин оформя повърхността на кожата и я прави видимо по-гладка.
Регенеративният ефект се постига постепенно и естествено: Полимлечната киселина (PLA), основният компонент на Silhouette Soft е естествен полимер, известен в медицината в продължение на много години (хирургически конци, ортопедични щифтове, винтове и нокти за костни фрактури са изработени от (PLA). Това е така, защото този продукт е особено биосъвместим с човешкото тяло, както и напълно биоразградим. Когато стимулира производството на колаген. Това действие, което продължава в течение на времето, помага да се увеличи обемът на увисналите области и способства за естетичното възстановяване на формата на лицето (или друга част на тялото) постепенно и напълно естествено.

Идеалните пациенти за Silhouette Soft са:

Silhouette Soft се препоръчва за мъже и жени на 30 и повече години,които се опитват да се борят ефективно с признаците на стареене, не желаят да прибягват до по-тежки и инванзивни методи,но търсят реални и естествени резултати.

Процедурата със Silhouette Soft е подходяща за всички типове кожа-тестването за алергични реакции е отрицателно в клиничните проучвания.Въпреки това,употребата на Silhouette Soft не се препоръчва,ако сте алергични или чувствителни към биоматериали.

Silhouette Soft може да се използва за коригиране на следните области:
Лицев контур: 2 или 3 конеца от всяка страна
Долна челюст: 2 конеца от всяка страна
Вежди: 1 конец на всяка вежда
Шия: 2 или 3 конеца от всяка страна

Броят на конците,които се прилагат тук е даден само за ориентиране. В зависимост от желания резултат и състоянието на кожата броят им може да варира.

Комбинация с други процедури.

Ние сме много ентусиазирани относно Silhouette Soft,защото те представляват перфектно допълнение към третирането с дермални филъри и ботокс:
Neuromodulators(Botox): релаксират съответните малки мускули, за да се избегне появата или да се намали наличието на финни малки и големи бръчки (като пачи крак или мимически бръчки).
Dermal Fillers: попълват загубите на обем или изпълват малки и големи бръчки и гънки.
Silhouette Soft конците образуват поддържаща рамка.Те осигуряват незабавен лифтинг ефект,защита и възстановяване на лицеви контури.
Тези три различни процедури заедно съставляват един пълен и много ефективен арсенал в борбата срещу стареенето.

продукти