• Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Почистване на гръб и лице

Почистването на гръб и почистването на лице е основна козметична процедура. След основната стъпка- почистване на лице се правят всички останали терапии за лице с цел поддържане добрия вид на лицето. Прилага се с цел дълбоко почистване и обновяване на кожата. Извършва се с помощта на специализирани козметични апарати и професионални козметични продукти.

Стъпки при почистване на лице:

 1. Демакиаж – почистване и тонизиране на кожата
 2. Ексфолиране- нанасяне на пилинг с цел премахване на повърхностния слой от мъртви клетки и изглаждане на повърхността на кожата.
 3. Парозонатор – чрез парата се отварят фоликулите и се разширяват порите на кожата, засилва се кръвообращението.
 4. Мануална екстракция на комедони, милиуми
 5. Дезинфекция с кислородна водаД
 6. Д'Арсонвализация с антисептична пудра- антибактериално и противовъзпалително действие.
 7. Нанасяне на маска за лице
 8. Тонизиране на кожата на лицето
 9. Нанасяне на финален продукт  

продукти