• Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Хиперхидроза

Хиперхидрозата е психологичен и социален проблем, който се лекува по преценка на дерматолога.

В Derma Health Care прилагаме безболезнено и ефективно лечение на този неприятен проблем.

изпотяване

Етиология:

Хиперхидрозата е повишено екринно изпотяване, което най-често засяга чело, мишници, длани, ингвинални гънки и ходила. В тези области се появява най-често емоционална хиперхидроза, докато терморегулаторната или хипоталамичната хиперхидроза по-често е дифузна, т.е. едновременно по цялото тяло, и се дължи на метаболитни, вирусни, бактериални или неврологични заболявания.

Друг вид хиперхидроза е дегустативната, която се появява по време на хранене и се проявява с изпотяване на челото и зад ушите.

Лечение:

Вариантите за лечение са антиперспиранти, алуминиеви соли, прилагане на ботулинов токсин, хирургично лечение, но възможно само под аксили.

Първите методи са често без ефект, а хирургичното лечение е неприятен и доста скъп и сложен метод.

Иновативен метод за справяне с този проблем е локалното приложение на ботокс. Ботулинов токсин тип А е най-доброто решение на проблема. В засегнатата зона се инжектира силно разреден  ботулинов токсин, като преди това се прави специален тест, който  да определи, в кои участъци потенето е най-силно изразено.

В рамките на месец изпотяването се редуцира до 80%. Желателно е след около месец тестът да се повтори, за да се установи наличието на пропуснати участъци.

Методът е сигурен, безопасен и безболезнен.

продукти