• Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Радиочестотен лифтинг (RF)

ЛИЦЕ

радиочестотен лифтинг

Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия.

Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.

Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След втората процедура започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира.

Това е eдинствения клинично доказан уред с уникална подмладяваща кожата технология и единствения начин за постигане на фейслифтинг без хирургична намеса.

Какво представлява?

 • Превръща вибрациите в топлина
 • Електромагнитните вълни предизвиквзт трептене на водните молекули. Това трептене превръща електромагнитната енергия в топлинна енергия
 • Топлината предизвиква регенерация на колагена, намаляване на мастните клетки, повишава микроциркулацията

ВЛИЯНИЕ НА RF ВЪРХУ КОЛАГЕНА - Топлината стимулира движението на кръвта и започва биологичен процес пролиферация на фибробластите. По този начин се образува нов колаген и се ремоделира дермата. Получава се удебеляване на дермата и стягане на кожата. Мастните клетки намаляват и симптомите при целулита значително се повлияват. Кожата е тонизирана и видимо изгладена.

Радиочестотната терапия притежава много предимства: тя е практически неболезнена; позволява незабавно завръщане към нормалния ритъм на живот; намалява фините линии и повърхностните бръчки; стяга и контурира кожата на лицето и тялото.

След всяка следваща терапия ефектът се забелязва все по-осезателно. За оптимални резултати се правят 5-6 процедури.

ТЯЛО

Отслабващи и антицелулитни процедури

Когато се прилага RF енергията - по-голямото съпротивление на мазнината води до по-бърз и по-голям загряващ ефект в мастния слой в сравнение с дермалния слой на кожата. Селективното загряване на мастните клетки води до повишаване на метаболизма и намаляването им чрез освобождаване на течни масти /мастни киселини/ в околното извънклетъчно пространство, които се отделят чрез лимфо и венозното кръвообръщение. Като резултат на всичко това, процедурите с Rf за мастни натрупвания и скулптуриране на тялото имат ефект, намаляване на мастните клетки, редуциране на целулита, възобновяване на колагена и стягане на кожата.

Съединителната тъкан на дермата и хиподермата съдържа фибробласти-клетки, които поддържат структурата на кожата, чрез постоянно производство на нов колаген и други структурни протеини. Броят на фибробластите намалява с годините, метаболизмът им също намалява. Чрез RF енергията тези структури се загряват, кожата се стяга, съществуващите колагенови фибри се свързват, прегрупират и доближават до вида на млада кожна структура. Загряването повишава метаболизма им и те започват ускорено да произвеждат нови молекули колаген.

Процедурата е приятна, безболезнена, чувства се леко затопляне на кожата, през времето на провеждане на процедурата се следи повишаването на температурата на кожата да бъде в допустимите параметри.

Процедурата се провежда от специалист, продължителността е различна, тъй като се третират различни зони на тялото. Броят процедури е 6-8, интервалът между тях е седмица, а поддържащите се провеждат на всеки 5-8 седмици.

Системата RF наистина оправдава името си заради незабавните блестящи резултати, свързани със скулптуриране на тялото и лифтинг на кожата.

продукти