• Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Дерматоскопия

За успешното лечение на кожните карциноми от особено значение е ранното диагностициране на проблема. За тази цел се използва дерматоскопията.

Какво представлява дерматоскопията?

Дерматоскопията е уникален и модерен диагностичен метод, който дава ценна информация за особеностите на пигментните лезии и съдейства за ранното откриване на меланомите на кожата,отдиферинцирането на доброкачествени от злокачествени образувания

Дерматоскопията е неинвазивен метод, който съчетава "in vivo" микроскопското изследване на кожната повърхност с оптически феномен, получен при прилагането на маслена имерсия, което прави епидермиса прозрачен, а подлежащите структури, достъпни за изследване в дълбочина до дермо-епидермална граница и папиларна дерма. В резултат на това се визуализират много морфологични особености, невидими с просто око и се получават допълнителни данни за диагнозата.

Дерматоскопията позволява да се изследват по-дълбоките кожни слоеве и подлежащите структури.

Други приложения:

Дерматоскопията се използва и като капилярна микроскопия за изследване на нокътното ложе, което позволява съвсем подробно да се разгледа състоянието на космените фоликули, да се се отличи една форма на алопеция от друга, да се прецени дали има запазени фоликули, дали има разширени  съдове и др.

Дерматоскопските изображения позволяват да бъдат фотографирани при същото увеличение, видяно при дерматоскопията, което позволява съпоставимост и контрол във времето.

продукти