• Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Антицелулитни процедури с Vela Shape

Антицелулитни процедури с Vela ShapeСега няма пречки да изглеждате съвършено!

Предлагаме ви един от най-новите методи за лечение на целулит и за изглаждане и стягане на кожата. VELA SHAPE е неинвазивен неоперативен ефикасен метод за разрушаване на целулита и подобряване формите на тялото. При повечето пациенти процедурите с VELA SHAPE представляват релаксиращо преживяване. Те изпитват усещане на топлина, дълбоко масажиране на тъканите. Въздейства се с четири различни енергии едновременно:

 • инфрачервена светлина
 • радиочестотна енергия
 • специална пулсвакуумна система
 • масажни колелца стимулират лимфното дрениране на натрупалите се междуклетъчни течности

Комбинираната енергия навлиза дълбоко в кожата, за да направи повърхността й гладка и стегната. Усиленото топлинно въздействие намалява размерите на мастните камери. Механичните колелца нежно масажират кожата и по този начин топлината прониква дълбоко в подкожния слой. Вакуумното всмукване на кожата разширява съдовете, подобрява кръвообръщението и неравностите постепенно изчезват.

Процедурите са подходящи за всяка възраст и всички типове кожа. Изглаждат целулита, оформят силуета, повишават еластчността и изглаждат релефа на кожата. Могат да се обработват коремна област, задни части, бедра, гръб, прасци, ръце, шия, скули и лице.

Клиничните проучвания показват, че повечето пациенти виждат първоначални резултати след първите 5 процедури, а още по-изявени и трайни резултати се постигат само след 12 процедури. Препоръчват се 1-2 процедури седмично. В зависимост от засегнатите от целулит зони процедурата е с продължителност 40-50 минути. След приключване на курса се препоръчва по една процедура на всеки 1 до 3 месеца. Целулита намалява значително, обиколката на бедрата е с 2-4 см. по-малка, зърненият вид на кожата се заглажда, може да се отбележи подобрение в състоянието на стриите.

VELA SHAPE е единственият апарат, който комбинира в една платформа технологии, които при други апарати са заложени поотделно, поради това и резултатите са изключително по-добри в сравнение с други методи. Процедурите могат да се съчетаят с мезотерапия, NIR и др. за още по-добри резултати.

продукти