• Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

ФЕМИЛИФТ- ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА ЛАЗЕРНО ВАГИНАЛНО ПОДМЛАДЯВАНЕ

Неинвазивно лазерно решение за вагинално с тягане и стрес инконтиненция

Бърза и виоко ефективна, безопасна ,минимално инвазивна процедура

Това е неинвазивна подмладяваща вагинална терапия, която се използва при отпускане и атрофия на лигавицта, препоръчвaна от американскaта асоциация FDA. За съжаление това се случва при всяка една жена с годините, след раждане, с процеса на стареене. След терапията изключително бързо и ефективно се намалява дискомфорта, свързан с намаляване на естрогените при пациенти, влезли в климакс. Това е процедура за всяка една родила деца жена, за да възстанови структурата на влагалищната стена. Процедурата е абсолютно безболезнена, извършва се амбулаторно и се извършва от рецизно обучени лекари. Няма възстановителен период. Безопасна, безболезненa, без възстановителен период, дълготраен ефект, отлична удоволетвореност.

След курса от 3 процедури извършвщи се през месец, тонусът на влагалищната тъкан е подобрен, както и циркулацията и овлажняването. Много често при пациентки със стрес, уринарна инконтиненция се отказват от оперативна интервенция порaди отлични резултати на проблема.

ФЕМИЛИФТ Е ПОКАЗАН ПРИ

 • Жени, стрaдащи от стрес уринарна инконтиненция
 • Жени, имащи болка по време на секс
 • Жени с вагинална атрофия
 • Жени с вагинална отпуснатост в следствие раждане
 • Жени, търсещи по-силно сексуално усещане за двете страни – за себе си и за партньора си

Процедурата отнема няколко минути като се препоръчвт процедури през няколко седмици и след това веднъж годишно като поддържаща терапия. Повечето пациентки усещт ефекта още след първа процедура. Процесът на естествено стягане, овлажняване, подмладяване продължава да се подобрява през следващите седмици по време на процедурите и дори месеци след това. Максимален ефект настъпва след трета процедура. Фемилифт удоволетворява пациентките при стрес инконтиненция, загуба на елстичността на влагалището. Подобрява сексуалните усещания повишава локалния имунитет и повишва самочувствието и комфорта на пациентките.

продукти