• Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Лазерна епилация

ALMA-LASER предлага най-ефикасната епилация. Без болка! Гарантиран ефект! Двойно по-бързо!

лазерна епилация

Към днешна дата лазерната епилация е номер едно в неинвазивната естетика с очакван темп на растеж от 18%. В сравнение с останалите лазери, ALMA-LASER прониква най-дълбоко и обхваща косми с различна дълбочина. ALMA-LASER разполага с три патента за трайно обезкосмяване:

 • отлични резултати в борбата с нежеланото окосмяване с минимален брой процедури и приложима за по-тъмни и по-светли косми
 • уникална система за филтриране, подобряваща прониквателната система на светлината
 • равномерно разпределение на енергийния поток

Как действа технологията?

Това е най-ефективният известен досега метод. Лъчите проникват през повърхността на кожата и когато достигнат до фоликула на косъма, се абсорбират от пигмента в него и фоликула се уврежда от акумулираната топлина. За да бъдат унищожени фоликулите, те трябва да съдържат пигмент в изобилие и това се случва във фазата на растеж и поради това, че не всички косми са в активна фаза по време на процедурата, за това тя трябва да се извърши на няколко серии. За да се намали растежа с повече от 80%, са необходими до осем процедури. Когато космите са светли, кожата – тъмна, може да са необходими и повече процедури за оптимален ефект. Манипулацията може да се извърши през всеки сезон на годината. Космите в областта трябва предварително да са отстранени с избръсване или депилатор. Продължителността на манипулацията зависи от площта, която се обработва.

УДОБНО, с по-малко дразнене
ЕФЕКТИВНО, постоянно намаляване на космите
НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ
ИЗВЪРШВА СЕ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ

продукти