• Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Prophilo

Prophilo

PROPHILO ремоделира вашата визия лифтинг за  5 минути в 5 точки

Биремоделиране с PROPHILO е една иновация в естетичната медицина,който действа директно бърху отпуснатата кожа предлагащо  двойно действие благодарение на  уникалния си състав БИОРЕГЕНИРИРАЩО действие в резултат на балансираната нискомолекулна хиалуронова киселина която стимулира естественото производство на хиалуронова киселина

СТЯГАЩ ЕФЕКТ в резултат на високо молекулната хиалуронова киселина която бала

лансира отпуснатата кожа докато ремоделира лицето

PROPHILO 2 действия за получаване на уникални резултати нов съюзник срещу стареенето,който подхранва кожните клетки и възстановява стегнатостта на кожата за по-дълъг период от време.PROPHILO  е биосъвместим,сигурен ,ефективен,иновативен

Всяка жена е уникална, поради това е разработена специална екскузивна техника за инжектиране, приспособима за всеки отделен пациент.

Prophilo преди и след

продукти