• Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Класически масаж

Класически масаж на лице, шия и деколте – има за цел да поддържа красотата на лицето, шията и деколтето.Системното масажиране забавя процесите на стареене. Действието на масажа се изразява чрез различни масажни похвати. Механичните действия обхващат епидермиса, дермата, хиподермата и подлежащата мускулатура. Оказва влияние върху кожата, нервните рецептори и кръвоносните съдове. Подобрява рефлекторната връзка на главния мозък с кръвоносната система, мускулите и нервите. Той разширява капилярите, което от своя страна подобрява храненето на тъканите, усилва се потока на венозната кръв , подобрява се циркулацията на лимфата, което допринася за отпуснатостта на кожата. В кожата и подкожната тъкан масажът активизира мастните и потните жлези. Спомага за по- бързото изгаряне на подкожните мазнини. Спомага за обогатяването ма мускулите с гликоген и кислород. Премахва умората, подпухналостта и отока на лицето. 

продукти