• Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Микродермабразио

Неинвазивна процедура, прилагана за освежаване на кожата. Внимателно се отстранява най- горния слой клетки на епидермиса чрез изстрелване на миниатюрни кристалчета към кожата. Излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова по- гладка и чиста повърхност на кожата. Коригира грубата повърхност, някои видове белези, неравномерна пигментация, старчески петна. Може да премахне или намали броя на затворените и отворени комедони, вида на стриите и фините линии и бръчки. Може да се прилага при всеки кожен тип. Препоръчително да се извършва веднъж седмично в рамките на терапевтичния курс. Веднага след процедурата е леко зачервена, но се успокоява за няколко часа. Необходимо е да се използват слънцезащитни продукти.

Времетраене: 15-30 минути

Курс терапии: 4-8 броя  

продукти