• Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Мезотерапия за отслабване

отслабване

Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит!

Целулитът засяга 90% от жените над 30г. и някои мъже. Един от начините да се справим с него е прилагането на мезотерапия.

Приложение:

Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

Етиология и патогенеза:

Мастните натрупвания и целулита са крайните последствия от неправилно хранене, недостатъчно и липса на упражнения, напрегнатост, стрес и др. Когато системата за отстраняване на отпадъци започне да се срива отпадъчните продукти се натрупват и съедитителната тъкан се насища с течност. Тези течности се наслояват и уплътняват, образувайки "портокалова кожа". Мастните клетки и натрупаните течности притискат и деформират съединителната тъкан, разкъсват колагеновите фибри и блокират лимфните и кръвните потоци.

Действие:

Мезотерапията позволява директно инжектиране на вещества в съответната област, за премахване на локализираните мастни депа, мастните клетки се разрушават като тяхното съдържимо се елиминира чрез лимфната система.

Правят се няколко процедури мезотерапия по схема.

Ефектът става видим след 12 седмици. Дебелината на мастния слой намалява значително, видимо се подобрява контура на тялото. След като веднъж мастните натрупвания са дезинтегрирани, те не се натрупват в същата област.

Предимства:

Мезотерапията е най добрата алтернатива на липосукцията – няма анестезия, не се получават кожни неравности. Единственото неразположение е усещането за загряване и леки хематоми на мястото, където е приложена мезотерапията.

продукти