• Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Увеличаване на устни

устни

Увеличаването на устните е едно от най-честите желания на жените и една от най-актуалните задачи на съвременната козметика. Още повече че днес представителките на прекрасния пол мечтаят за по-пълни, ярки и чувствени, но и същевременно – „естествени” устни.

Най-ефективният, естетичен, нетравматичен метод, е увеличаването на устните с помощта на въвеждането на хиалуронова киселина.

Очертаването на контура на устните им придава свежест, младост привлекателност и оптимизира хармоничния вид на лицето. С попълването на устните може да се направят и някои корекции – да се изгладят тънките бръчки около тях, в резултат на възрастови промени и пушене.

За увеличаване и корекция на устните в Derma Health Care използваме иновационни препарати на основата на стабилизирана хиалуроновата киселина. Тази киселина се синтезира активно в младежките години, но с годините концентрацията й в кожата намалява. Всяка нейна молекула активно заържа около себе си до 1000 молекули вода, която осигурява насищане на тъканите с жизнено необходимата за всички клетъчни процеси влага и едновременно увеличава обема на тъканта. Балгодарение на хиалуриновата киселина протича активно клетъчно деление, подмладяване на епидермиса и дермата, снабдяване на клетките с кислород и хранителни вещества. Изтънялата и суха от възрастта кожа отново възвръща свежестта си, еластичността и плътността си. Молекулите на киселината улавят и неутрализират свободните радикали и ускоряват зарастването на драскотини и ранички, защитавайки кожата от пресъхване и осигурявайки й копринена гладкост.  Въвеждането на хиалуронова киселина под кожата осигурява мигновен ефект – хидратацията на тъканите (насищането им с влага) и старт на всички тези обновителни процеси.

За оформяне на контура на устни, увеличаване обема на устните, корекция на устните ъгли, хидратация, се използват дермални филъри с хиалуронова киселина. В зависимост от различните филъри на пазара и начина на живот, продължителността на ефекта е от 3 месеца до 1 година. Количеството на инжектирания продукт е индивидуално според нуждите на клиента за получаване желания резултат.

продукти