• Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Ellanse ™

Ellanse ™ е уникална и иновативна дермална серия филъри, която въвежда нова ера на безопасни и новаторски решения за козметични процедури на лицето.

Ellanse ™Дермалната серия филъри Ellanse ™ съчетава предимствата – незабавна корекция на бръчки и гънки и стимулира образуването на естествен колаген на тялото за красиви, свежи и по-дълготрайни резултати.

Еllanse използва естествената реакция на организма, за да се стимулира образуването на собствен колаген от тялото (neo-collagenesis) –възстановяване на свеж, младежки Nеговите четири различни варианта ви позволяват да изберете колко дълго бихте искали да е продължителността на резултата, елиминирайки необходимостта от чести и повтарящи се лечения.

- Ellanse ™-S (1 година) - Ellanse ™-L (3 години) и

- Ellanse ™-M (2 години), - Ellanse ™-E (4 години).

Защо да избера Ellanse ™ ?

За разлика от други дермални филъри, които се предлагат на пазара, Ellanse ™ използва естествената реакция на организма, за да се стимулира образуването на собствен, естествен колаген в кожата, за възстановяване на свеж вид на лицето и придаване на младежки вид на кожата. Ellanse ™ е биосъвместим гел и напълно разградим в организма, не токсичен (омрежен) медицински полимер, клинично доказан , а освен това предлага индивидуална възможност за ефект с различна продължителност. Ако сте които са икономически уморени и разочаровани от необходимостта за често повтарящи се процедури, с цел запазване на резултати, то правилният избор е Ellanse ™

Вашият лекар ще ви помогне да решите кой Ellanse ™ продукт от серията филъри е най-подходящ за вашите нужди. Цялата дермална серия на Ellanse™ осигурява незабавен и естествен вид, който се поддържа с течение на времето. Продължителността на изпълнение зависи от избора Ви на един от четирите продукта от серията Ellansе ™.

Колко време продължава процедурата ?

Ellanse™ се инжектира само от квалифициран и обучен медицински специалист. Процедурата е лесна, бърза и удобна и отнема около половин час, така че може веднага да се насладите на резултатите. Ellanse ™ не изисква никакво тестване за алергии преди прилагане на продукта.

Кога мога да очаквам видими резултати?

Можете да се насладите на новия си, естествен и красив вид непосредствено след третирането. Нещо повече, благодарение на специално разработена уникална формула, резултатите са по-дълготрайни и устойчиви в сравнение с други дермални филъри.

Какво трябва да направя след процедурата?

Нищо – просто да се насладите на вашия нов външен вид! Препоръчително е да се избегне прекомерното излагане на слънчева светлина / UV / за една седмица след процедурата. Следвайте съветите на вашия здравен специалист.

Колко дълго ще продължат резултатите?

Това е ваш избор! ™ Еllanse Ви дава уникалната възможност да избирате продължителността на подновяване на вашата красота. Дермалното Семейство филъри Ellanse ™ се предлага в четири варианта, със срок на резултатите от 12 месеца до 4 години.

продукти