• Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Криолиполиза

Какво представлява криолиполизата?

криолиполиза

При криолиполизата се използва специален уред за обработване на желаната зона. Мястото постепенно се охлажда с накрайника на уреда.Обработва се цялата зона в рамките на няколко минути. Комбинацията от тези две действия води до разпадане на мастните клетки. Ниската температура предизвиква разпадането на мастните клетки и тяхното постепенно извеждане от организма чрез естествените метаболитни процеси в тялото.

Ефектът от криолиполизата

Ефектът от криолиполизата се забелязва след 2-3 седмици. Причината за по-бавното постигане на резултатите е, че криолиполизата изменя структурата на клетките и организмът започва бавно да ги изхвърля. Ако спортувате и избягва те мазните храни, ефектът ще е по-голям. Криолиполизата не е предназначена за отстраняване на големи обеми от мазнини и цялостно отслабване, а за корекция на тялото.

Криолиполизата е за тези, които имат индекс на телесната маса между 25 и 30. Под 1 см кожна гънка не се извършва Криотерапия. Криолиполиза вместо липосукция. Докато се подлагате на процедурите криолиполиза е хубаво да се движите активно, за да бъде ефектът по-траен. Комбинацията с диета, макар да не е задължителна, е желателна.

Честота на процедурите

Една процедура трае между 30-40 минути . За един ден можете да се подложите на криолиполиза на два участъка, но не повече. Нова зона може да се обработва след 2 седмици. Ако решите да се подложите на нова серия процедури за същата зона след време, трябва да изчакате поне 2 месеца. Криолиполиза може да се прави най-много 3 пъти на една зона. Броят на сеансите е индивидуален за всеки клиент.

Напълняване след криолиполизата

Обикновено килограмите не се връщат след криолиполизата. Това обаче не означава, че трябва да прекалявате с храненето. Движението е задължително, а избягването на мазните храни – препоръчително. Непосредствено след процедурите трябва да пиете много вода – поне 2л. на ден. Това ще ускори метаболизмът и изхвърлянето на токсините.

Странични ефекти на криолиполизата

Възможно е при някои да се появят странични ефекти от процедурата. Възможни странични ефекти са: зачервяване на зоната; при хората с по-чувствителна кожа може да се появят синини; намалено усещане в третираните зони.

Кой не може да се подлага на криолиполиза

Въпреки че е напълно безболезнена, криолиполизата не се препоръчва за някои групи хора:

 • бременни
 • хора със сърдечно-съдови заболявания и пейсмейкъри
 • болни от тромбоза или тромбофлебит
 • хора с трансплантации и големи метални протези
 • диабетици
 • епилептици

Въпреки, че тези резултати не са толкова бързи, в сравнение с липосукцията, няма болка, а рисковете и дългите периоди на възстановяване липсват.

Пълнее ли се отново в третираната зона?

След като веднъж мастните клетки са дезинтегрирани, те не се натрупват повече в същата зона. Но ако човек продължи да води нездравословен начин на живот, може да получи мастни натрупвания в други зони, но не и на местата, където е въздействано с криолиполиза. Затова правилният хранителен режим спомага за по-добър и траен резултат от процедурата.

Необходими ли са допълнителни процедури след криолиполизата

Най-добри резултати се постигат, когато Криолиполизата е последвана от Кавитация за разбиване и по-бързо извеждане на увредените мастни клетки и задължително от лимфатичен дренаж.В същия ден може да се приложи и Радиочестота за около 20 минути, която спомага за едновременно стягане на кожата.За по-трайни и убедителни резултати се препоръчва пиенето на много вода и ограничаване на мазнините за известно време.

продукти