• Химически пилинг

  химичен пилинг

  Искате кожата ви да е по-еластична, подмладена, без бръчки и белези от акне, с равномерен тен, без кръгове под очите? Решенеието на вашите проблеми е химическият пилинг.

  Прочети повече
 • Подмладяване на лице и тяло

  подмладяване на лице и тяло

  Искате да сте млади, да забавите видимите признаци на остаряване, кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, да е гладка, стегната, без петна и бръчки, фигурата да е стройна и стегната, корема и бедрата да са без целулит, стрии, искате да спрете оплешивявянето и загубата на коса.

  Прочети повече
 • Хиалуронови филъри

  хиалуронови филъри

  Увеличаващата се продължителност на живот, стремежът към здравословен начин на живот, карат все повече хора да се интересуват от процедури, които запазват или възстановяват младежкия външен вид. В съвременното общество е факт, че красивият външен вид е един от ключовите фактори за успеха в живота.

  Прочети повече
 • Мезотерапия за отслабване

  мезотерапия за отслабване

  Подарете си гладка кожа, без мастни натрупвания и целулит! Мезотерапията за отслабване цели подпомагане намаляването на мастните натрупвания, намаляване на целулита, изглаждане на портокаловата кожа.

  Прочети повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Посетете фейсбук страницата ни

Алма-лазер

Лазертерапията е най модерният и съвременен метод за лечение на различни кожни заболявания и естетични процедури. Процедури през лятото, фотоепилация без значение от сезона, подмладяващи лазерни процедури, отстраняване на петна без слънцето да ни пречи – това ни предлага иновативния ALMA-LASER.

Стоп на гъбичките на ноктите, не искате да пиете лекарства, защото имат странични действия, мазането не помага. ALMA-LASER предлага алтернатива – това е вашия метод, за да имате здрави и красиви нокти.

Clear Lift

Clear Lift e първата реална алтернатива на хирургичния лифтинг! Clear Lift набира популярност като „Lunch Time” процедура, която може да отнеме 10 години от лицето Ви за по-малко от 30 минути! Терапията е безболезнена, не изисква време за възстановяване и е напълно безопасна за кожата. Ключът се състои в излъчването на контролирани снопчета лазерна енергия в дълбоките слоеве на кожата, без да се засяга епидермиса. Тази техника стимулира образуването на нов колаген, стяга и подобрява незабавно вида на кожата. Особено подходяща е за области, които досега са били трудни за третиране, поради повишен риск от изгаряне и образуване на белези (очен контур, периорална област, деколте).  Макар, че забележителни резултати се наблюдават още след първата процедура, обикновено се препоръчват 3-5 сесии през интервал от 3-4 седмици. Процедурата може да се извършва по всяко време на годината – дори през лятото!

SHR (Super Hair Removal)

Какво е SHR?

SHR означава Super Hair Removal – технология за обезкосмяване, пожънала шеметен успех!
Системата комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за  постигане на практически безболезнено премахване на нежеланото окосмяване.

SHR в комбинация с „In Motion" представлява революция в трайното обезкосмяване. Процедурата е по-приятна, отколкото с конвенционалните системи и кожата ви е по-добре защитена!

Лазерна и IPL технология, в сравнение с SHR

Традиционните лазерни или IPL технологии използват кратки импулси на около 2-300 милисекунди, прилагащи огромно количество енергия (12-120 Joule) на един квадратен сантиметър. Енергията се транспортира до корена на косъма, чрез меланина, където се произвежда топлина от 65-72° по Целзий. Енергия достига до основата на космения фоликул единствено чрез меланина. Но кожата и червените кръвни клетки имат подобен коефициент на поглъщане, като меланин, и следователно също  усвояват високите нива на енергия, произведени от лазерните и IPL технологии.

Конвенционалните технологии, различни от SHR , просто пренасят  енергията чрез  меланина до космения фоликул. SHR технологията, от друга страна, използва меланина като проводник само частично (50%), и внимателно пренася енергията през кожата и чрез меланина достига до космените фоликули. Изследванията показват, че по-бавния, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване отколкото високите и кратки нива на енергия. Следователно, при SHR  технологията енергията е преминала през тъканта няколко пъти (In Motion) с ниска концентрация на енергия, но голяма честота на повторения (до 10Hz, т.е. 10 пъти в секунда).

Как работи SHR?

SHR е революционен подход, основаващ се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. По този начин космения фоликул се нагрява до нужната степен, но без болка! Някои клиенти го сравняват с масаж с топъл камък.

Подходяща ли е SHR епилацията за всички типове кожа?
SHR епилациятае подходяща за всички типове кожа, дори и за кожа със загар. За разлика от традиционните лазерни и IPL технологии, SHR епилацията може да се прави през цялата година, без да се налага да се предпазвате от слънцето.

Онихомикозата, или тъй наречените гъбички по ноктите може да причини някои тежки здравословни проблеми. Гъбичните инфекции могат да доведат до трайно увреждане на нокътните плочки, а в някой случай и до потискане на имунната система.

Alma Lasers предлага някои важни предимства в лечението на този проблем:

 • Бърза процедура
 • Нетоксичен метод
 • Не е необходимо системното мониториране на кръвта

Иновативното лечение с Lasers Алма работи при 1064 nm дължина на вълната. Лазерната светлина се предава през нокътната плочка на нокътното легло където е погълната от пигментираните дрожди, отговорни за инфекция.

Вижте повече в You Tube.

продукти